SPEELCLUB

Mobirise

Charlotte Renckens

TAAK: Ik zit samen met Alexine, Fien en Sanne in team fundament. Onze taak is er voor zorgen dat de lokalen altijd tip top in orde en zuiver zijn. Wij verhuren ons materiaal en staan in voor de communicatie met onze VZW.

Mobirise

Fien Gelders

TAAK: Ik zit samen met Charlotte, Alexine en Sanne in team fundament. Onze taak is er voor zorgen dat de lokalen altijd tip top in orde en zuiver zijn. Wij verhuren ons materiaal en staan in voor de communicatie met onze VZW. 

Mobirise

Hanne Arts

TAAK: Kas. Mijn taak op de Chiro is het beheren van alle inkomsten en uitgaven. Samen met Anouk tel en sorteer ik na elk evenement alle centjes.

Mobirise

Lotte Jeuris

TAAK: Samen met Pauline, Amélie en Julie zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift.
Voor vragen over de website en GDPR kan je bij mij terecht. 

SPEELKWI

Mobirise

Irme Kellens

TAAK: Samen met Janne heb ik dit jaar de taak trommelen. Wij gaan de Tippers, Tip10’s en Aspi’s goed leren trommelen op de zondagen na de Chiro en op Trommeldag natuurlijk!

Mobirise

Julie Valee

TAAK: Samen met Pauline, Amélie en Lotte zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 

Mobirise

Sophie Renckens

TAAK: Mijn taak dit jaar is shopper. Samen met Ciel zorg ik voor de vieruurtjes en zorgen we ervoor dat de Chiro al het nodige materiaal heeft.  

KWIKS

Mobirise

Janne Reniers

TAAK: Samen met Irme heb ik dit jaar de taak trommelen. Wij gaan de Tippers, Tip10’s en Aspi’s goed leren trommelen op de zondagen na de Chiro en op Trommeldag natuurlijk!

Mobirise

Nele Arts

Ook ga ik mijn derde jaar als hoofdleidster in, iets wat ik geweldig vind om te doen, zeker samen met Lien! Wij vormen als hoofdleiding de brug tussen de ouders en de leiding, en zorgen voor leidingactiviteiten.

Mobirise

Pauline Schrijvers

TAAK: Samen met Julie, Amélie en Lotte zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 

TIPPERS

Mobirise

Amélie Mandervelt

TAAK: Samen met Pauline, Julie en Lotte zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 

Mobirise

Ciel Jacques

TAAK: Mijn taak dit jaar is shopper. Ik ga ervoor zorgen dat er iedere zondag een lekker vieruurtje is, ook wordt er gezorgd voor de aankoop van voldoende spelmateriaal. Dit doe ik niet alleen, maar met Sophie.

Mobirise

Lara Vandervelden

TAAKSamen met Mirthe doe ik dit jaar de textiel, dit wil zeggen dat je naar ons moet komen voor het leuke jaarembleem, andere embleempjes, T-shirt en trui. 

TIPTIENS

Mobirise

Alexine Haesevoets

TAAK: Ik zit samen met Charlotte, Fien en Sanne in team fundament. Onze taak is er voor zorgen dat de lokalen altijd tip top in orde en zuiver zijn. Wij verhuren ons materiaal en staan in voor de communicatie met onze VZW. 

Mobirise

Lien Gemels

TAAK: Ook ga ik mijn vierde jaar als hoofdleidster in, iets wat ik geweldig vind om te doen, zeker samen met Nele! Wij vormen als hoofdleiding de brug
tussen de ouders en de leiding, en zorgen voor leidingactiviteiten.

Ik ben ook de contactpersoon van onze Chiro: +32 471 05 27 16.  

Mobirise

Sanne Geraerts

TAAK: Mijn taak dit jaar is ervoor zorgen dat de lokalen er proper uitzien en dat het materiaal in orde gehouden wordt.

ASPIRANTEN

Mobirise

Anouk Jansen

TAAK: Kas. Mijn taak op de Chiro is het beheren van alle inkomsten en uitgaven. Samen met Hanne tel en sorteer ik na elk evenement alle centjes.

Mobirise

Bo Vanmierlo

TAAK: Ik doe de administratie. Ik zorg ervoor dat iedereen ingeschreven en verzekerd is.

Mobirise

Mirthe Broekmans

TAAK: Samen met Lara doe ik dit jaar de textiel, dit wil zeggen dat je naar ons moet komen voor het leuke jaarembleem, andere embleempjes, T-shirt en trui. 

mobirise.com html website creator