SPEELCLUBS

Nele Arts

TAAK: Dit jaar ben ik samen met Janne en Lien hoofdleiding .

Alexine Haesevoets

TAAK: samen met Evelien en Lotte zorg ik ervoor dat de lokalen ‘spic en span’ zijn en dat het materiaal keurig opgeruimd is.

Bo Vanmierlo

TAAK: Ik doe de administratie. Ik zorg ervoor dat iedereen is ingeschreven en verzekerd.

SPEELKWI

Fien Gelders

TAAK: Ik koop het materiaal voor de spelletjes aan en ik voorzie het vieruurtje

Anouk Jansen

TAAK: Ik doe de kas. Samen met Jenthe tel en sorteer ik na elk evenement alle centjes.

Lotte Jeuris

TAAK: Mijn verantwoordelijkheid is het vuilnis. Ik zorg ervoor dat de Chiro kan sorteren. Ook verzorg ik samen met Alexine en Evelien het spelmateriaal.

KWIKS

Sanne Geraerts

Communicatie. Dit jaar sta ik samen met Julie, Hanne en Ynys in voor het
communiceren van al de nodige informatie naar de ouders en leden.

Jenthe Kowalewski

Kas. Mijn taak op de Chiro is het beheren van alle inkomsten en uitgaven. Dat doe ik sinds dit
jaar samen met leidster Anouk!

Ciel Jacques

Dit jaar zorg ik samen met Mirthe voor textiel. Ik zorg dat jullie allemaal mooi in uniform in de opening kunnen staan. Ja kan dus bij ons terecht voor jullie T-shirt, trui en embleempjes.

TIPPERS

Hanne Arts

Samen met Julie, Sanne en Ynys zit ik in team lucht. Dat wil zeggen dat wij voor de communicatie zorgen. Zo zijn jullie altijd op de hoogte van de laatste Chironieuwtjes!

Evelien Smeets

Mijn taak dit jaar is ervoor zorgen dat de lokalen er picobello uitzien en het materiaal in orde houden.

Julie Valee

Communicatie. Dankzij ons team zijn jullie altijd op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en info. Zo schrijven we onder andere de Chiroepie en de Facebookpagina.

TIPTIENS

Mirthe Broekmans

Ook dit jaar sta ik in voor textiel. Dit jaar kan je niet alleen bij mij terecht maar ook bij Ciel. Wij zorgen samen voor de verkoop van Chiro-emblemen, Chiro-T-shirts en -truien!

Ynys Convents

Ook dit jaar hou ik me bezig met de communicatie van de Chiro naar
ouders, leden en volgers toe. Voor vragen over de website en GDPR kan je bij mij terecht.

Yannicke Minta

Ik ben shopper. Ik koop nieuw spelmateriaal, koeken en EHBO-spulletjes aan.

ASPIRANTEN

Lien Gemels

Ook ga ik mijn derde jaar als hoofdleidster in, iets wat ik geweldig vind om te doen, zeker samen met Nele en Janne! Wij vormen als hoofdleiding de brug
tussen de ouders en de leiding, en zorgen voor leidingsactiviteiten.

Ik ben ook de contactpersoon van onze Chiro: +32 471 05 27 16.

Sophie Renckens

Mijn taak dit jaar is trommelen. Ik ga mijn best doen om de tippers, tiptiens en aspi’s goed te leren trommelen op zondagen na de Chiro en op de trommeldag.

Janne Reniers

Dit is mijn tweede jaar als hoofdleiding. Nele, Lien en ik leiden alles in goede banen.

Web page was created with Mobirise