SPEELCLUB

Amélie Mandervelt

Amélie Mandervelt

TAAK: Samen met Laurien doe ik dit jaar de textiel, dit wil zeggen dat je naar ons moet komen voor het leuke jaarembleem, andere embleempjes, T-shirt en trui. 

Sophie Renckens

Sophie Renckens

TAAK: Ik ga mijn eerste jaar als hoofdleidster in, iets wat ik geweldig vind om te doen, zeker samen met Lien en Mirthe! Wij vormen als hoofdleiding de brug tussen de ouders en de leiding, en zorgen voor leidingactiviteiten.

Yana Dries

Yana Dries

TAAK: Kas. Mijn taak op de Chiro is het beheren van alle inkomsten en uitgaven. Samen met Hanne tel en sorteer ik na elk evenement alle centjes.

SPEELKWI

Julie Janssens

Julie Janssens

TAAK: Mijn taak dit jaar is shopper. Samen met Skye zorg ik voor de vieruurtjes en zorgen we ervoor dat de Chiro al het nodige materiaal heeft.  

Lien Gemels

Lien Gemels

TAAK: Ik ga mijn vijfde jaar als hoofdleidster in, iets wat ik geweldig vind om te doen, zeker samen met Mirthe en Sophie! Wij vormen als hoofdleiding de brug
tussen de ouders en de leiding, en zorgen voor leidingactiviteiten.

Ik ben ook de contactpersoon van onze Chiro: +32 471 05 27 16.  

Pauline Schrijvers

Pauline Schrijvers

TAAK: Ik zit samen met Charlotte en Lara in team fundament. Onze taak is er voor zorgen dat de lokalen altijd tip top in orde en zuiver zijn. Wij verhuren ons materiaal en staan in voor de communicatie met onze VZW.

KWIKS

Laurien Box

Laurien Box

TAAK: Samen met Amélie doe ik dit jaar de textiel, dit wil zeggen dat je naar ons moet komen voor het leuke jaarembleem, andere embleempjes, T-shirt en trui. 

Mirthe Broekmans

Mirthe Broekmans

TAAK: Ik ga mijn eerste jaar als hoofdleidster in, iets wat ik geweldig vind om te doen, zeker samen met Lien en Sophie! Wij vormen als hoofdleiding de brug tussen de ouders en de leiding, en zorgen voor leidingactiviteiten.

Rani Ceulmans

Rani Ceulmans

TAAK: Samen met Lotte , Julie V. en Imane zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 

TIPPERS

Imane Aarouach

Imane Aarouach

TAAK: Samen met Rani, Julie V. en Lotte zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 

Lotte Jeuris

Lotte Jeuris

TAAK: Samen met Rani, Julie V. en Imane zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 
Voor vragen over de website en GDPR kan je bij mij terecht.

Skye Wuyts

Skye Wuyts

TAAK: Mijn taak dit jaar is shopper. Samen met Julie J. zorg ik voor de vieruurtjes en zorgen we ervoor dat de Chiro al het nodige materiaal heeft.  

TIPTIENS

Charlotte Renckens

Charlotte Renckens

TAAK: Ik zit samen met Lara en Pauline in team fundament. Onze taak is er voor zorgen dat de lokalen altijd tip top in orde en zuiver zijn. Wij verhuren ons materiaal en staan in voor de communicatie met onze VZW

Irme Kellens

Irme Kellens

TAAK: Ik heb dit jaar de taak trommelen. Ik ga de Tippers, Tip10’s en Aspi’s goed leren trommelen op de zondagen na de Chiro en op Trommeldag natuurlijk!

Lara Vandervelden

Lara Vandervelden

TAAK: Ik zit samen met Charlotte en Pauline in team fundament. Onze taak is er voor zorgen dat de lokalen altijd tip top in orde en zuiver zijn. Wij verhuren ons materiaal en staan in voor de communicatie met onze VZW.

ASPIRANTEN

Ciel Jacques

Ciel Jacques

TAAK: Ik doe de administratie. Ik zorg ervoor dat iedereen ingeschreven en verzekerd is.

Julie Valee

Julie Valee

TAAK: Samen met Rani, Lotte en Imane zorgen wij onder andere voor de social media kanalen van de Chiro, de website, de Chiroepie, ons driemaandelijks tijdschrift en het communiceren van al de nodige informatie naar de ouders. 

Hanne Arts

Hanne Arts

TAAK: Kas. Mijn taak op de Chiro is het beheren van alle inkomsten en uitgaven. Samen met Yana tel en sorteer ik na elk evenement alle centjes.

Made with Mobirise