Uw privacy, onze zorg. 

Hieronder vind je onze privacyverklaring. Scroll verder om een beknopt overzicht te lezen over onze inspanningen om jouw privacy te waarborgen.


"CHIRO KRIS-KRAS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en aan het respecteren van uw privacy.
In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante info geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan er daarom zorgvuldig mee om. "

WAT WE DOEN

- Wij vragen toestemming om foto's van jou te trekken en online te zetten op onze social media* via de inschrijvingslink aan het begin van elk schooljaar. 

- Je mag ons op elk moment contacteren om een foto van jou op onze social media offline te halen.

- Wij zetten geen foto's van jou op onze social media waarin je een badpak of een bikini draagt of waar bijvoorbeeld je short onder jouw Chirorok zichtbaar is. 

- De foto's van het bivak zijn enkel beschikbaar via een WeTransferlink die slechts een week lang beschikbaar is. Enkel de e-mailadressen in onze ledenlijst krijgen deze link doorgestuurd. 

*Wij zijn actief op Instagram, Facebook en op deze website.

De gegevens die wij van jou verzamelen zijn belangrijk voor ons. Daarom delen we ze slechts met een beperkt aantal mensen. 

Zo verzamelen we bijvoorbeeld het e-mailadres en het telefoonnummer van jou of je ouder(s) om je nieuwsbrieven te sturen en om de juiste persoon te kunnen contacteren in geval van nood.

Verder gebruiken wij  jouw gegevens o.a. subsidiĆ«ring te krijgen van de overheid en juist te kunnen handelen in geval van ziekte of allergische reacties. 

Wanneer je bent ingeschreven bij Chiro Kris-Kras, wordt je ook ingeschreven bij het groepsadministratieportaal (GAP) van Chirojeugd Vlaanderen. Zij kennen dus ook jouw naam, je woonplaats en het e-mailadres en het telefoonnummer van jou of je ouder(s). 

HELP JE MEE?

Deel nooit de WeTransferlink van de bivakfoto's met iemand die geen lid is van Chiro Kris-Kras.

Vraag steeds toestemming aan de persoon waarvan je een foto maakt of je dat mag doen en of je die online mag plaatsen. 

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Make your own website - Find out